LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Madonna προσφέρει το διαμέρισμά της στον Χάρι και την Μέγκαν

 Η Madonna πρόσφερε στον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μάρκλ την ευκαιρία να νοικιάσουν το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, ώστε να ξεφύγουν από τον «βαρετό» Καναδά.
Η βασίλισσα της ποπ έκανε την τολμηρή πρόταση μέσω ενός βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται στο καμαρίνι της, μπροστά σε καθρέφτη, να απευθύνεται στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ αφού αποκάλυψαν τα σχέδιά τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα. 
«Χάρι, μην φεύγεις στον Καναδά» ακούγεται να λέει υπό τους ήχους τζαζ μουσικής. «Είναι τόσο βαρετά εκεί» πρόσθεσε. 
Περιγράφοντας την εναλλακτική πρότασή της, η Madonna εξήγησε: «Θα τους αφήσω να υπενοικιάσουν το διαμέρισμά μου στο Central Park West. Έχει δύο υπνοδωμάτια, έχει την καλύτερη θέα στο Μανχάταν, ένα απίστευτο μπαλκόνι».
Προς το παρόν η Μέγκαν και ο Χάρι ζουν με το γιο τους, Άρτσι στο Βανκούβερ μετά την αποκάλυψη των σχεδίων τους να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζαμε ήδη ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσει το βάρος μας, αλλά τώρα, νέα μελέτη δείχνει ότι μπορεί να αυξήσει και την βιολογική μας ηλικία. Η εγκυμ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος!", κατακτά μικρούς και μεγάλους, φέροντας την υπογραφή της δημιουργικής Σκηνοθέτιδας, ΚέλλυςΣταμουλάκη. Μετά τα έργ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περίπου 2.200 άτομα, στη συντριπτική πλειοψηφία τους παιδιά, από δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, σχολές, συλλόγους, ΚΔΑΠ ΜΕΑ εντός και εκτός Αχαϊας ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Έχουμε αρκετούς λόγους να ανεχόμαστε τον διπλανό μας, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε πάνω σ’ αυτόν τον δύσκολο πλανήτη, με αυτόν τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search