LIFE STYLE

LIFE STYLE

«Αγριες Μέλισσες»: Ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι -Τι θα γίνει όταν επιστρέψει η Παγώνα

Ενα ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών. Η Παγώνα έφυγε από το σπίτι της και άφησε τον σύζυγό της Τόλλια μόνο με τρία παιδιά. Και κάπου εκεί μπήκε στη μέση η Ουρανία η μόδιστρα να βοηθήσει την κατάσταση και στο μεταξύ, όπως φαίνεται αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένα ειδύλλιο. Τι θα συμβεί, όμως, όταν επιστρέψει η Παγώνα; Τις απαντήσεις για την εξέλιξη των Αγριων Μελισσών έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Πλαϊνης μιλώντας στο περιοδικό «Myt]v και τη Σοφία Τσίρκα.

Μιλώντας για τον κοινοτάρχη των Αγριων Μελισσών και την Ουρανία, ο Χρήστος Πλαϊνης αποκαλύπτει: «Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη».

Νέο ερωτικό τρίγωνο στις Αγριες Μέλισσες

Τι θα γίνει όμως όταν η Παγώνα επιστρέψει στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών: «Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                20,21 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search