LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Πάμελα Αντερσον απαντά στον πρώην σύζυγό της

Συνέχεια στο σίριαλ του γάμου-εξπρές και του διαζυγίου που ακολούθησε, δίνει με ανάρτησή της στο Instagram, η Πάμελα Άντερσον. Η Πάμελα Άντερσον, η οποία παντρεύτηκε τον παραγωγό Τζον Πίτερς στις 20 Ιανουαρίου στο εξωτικό Μαλιμπού, χώρισε λίγες μόνο ημέρες αργότερα, όπως αποκάλυπτε με δήλωσή της στον Hollywood Reporter. Η 52χρονη πρωταγωνίστρια του Baywatch φαίνεται πως δεν «δέθηκε» επίσημα με τα δεσμά του γάμου, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να καθίσταται η ένωση νομικά έγκυρη.

Η Πάμελα Άντερσον χώρισε τον Πίτερς ή ο Πίτερς την Άντερσον;

 

Το δράμα του διαζυγίου όπως είναι φυσικό απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, με τα δημοσιεύματα να παρουσιάζουν διαφορετικές πτυχές της υπόθεσης, όπως τις παρουσιάζουν οι δύο πλευρές. Η 52χρονο Πάμελα Άντερσον ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνη που έδωσε τέλος στον γάμο, ωστόσο ο 74χρονος παραγωγός την διαψεύδει με πληροφορίες που δημοσιεύει το Page Six.

Ο Πίτερς ισχυρίζεται πως ένιωσε έντονη την πίεση από την σχέση του με την Πάμελα Άντερσον και γρήγορα συνειδητοποίησε πως μαζί της δεν θα μπορούσε να έχει την ήσυχη ζωή που επιθυμούσε. Έτσι, ο ίδιος υποστηρίζει πως της πρότεινε να χωρίσουν οι δρόμοι τους και εκείνη να επιστρέψει πίσω στον Καναδά.

Βέβαια, τα λεγόμενα του Τζον Πίτερς έρχονται μάλλον σε αντίθεση με άλλες πληροφορίες που διέρρευσε ο ίδιος ο 74χρονος, αναφορικά με δάνειο 183.250 ευρώ, το οποίο παραχώρησε στην χρεοκοπημένη σταρ του Χόλιγουντ, Πάμελα Άντερσον. «Τα πλήρωσα όλα και αυτό είναι το ευχαριστώ» έλεγε ο Πίτερς και συνέχιζε: «Δεν υπάρχει πιο τρελός από έναν γέρο τρελό». Η ίδια η Πάμελα Άντερσον βέβαια αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως «οι ισχυρισμοί είναι εντελώς λανθασμένοι και γελοίοι».

Πάμελα Άντερσον: Ο γάμος ήταν ένα τρομερό λάθος

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Πάμελα Άντερσον, η ηθοποιός φαίνεται να μετανιώνει την απόφασή της, την οποία και πήρε μόλις 3 μέρες αφότου γνώρισε τον Τζον Πίτερς. Ο παραγωγός της έκανε πρόταση γάμου κάπως αυθόρμητα, όσο αυθόρμητη ήταν και η απάντησή της.

Ωστόσο, σύντομα η Πάμελα Άντερσον συνειδητοποίησε πως ο 74χρονος υπήρξε «αυταρχικός» και «ιδιαίτερα επικεντρωμένος στην διασημότητά της», ενώ εκείνη αποζητούσε να βρει την ηρεμία της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιπλέον, η Πάμελα Άντερσον υποστηρίζει πως την επομένη του γάμου τους, εκείνος την καλούσε προκειμένου να της προτείνει νέο ρόλο για κάποια ταινία όπου εργαζόταν.

Η ανάρτηση της Πάμελα Άντερσον

Η Πάμελα Άντερσον έδωσε συνέχεια στο δράμα, με μια ανάρτησή της στο Instagram όπου, παρότι μιλούσε γενικά και αόριστα, έδινε την δική της εκδοχή για την υπόθεση.

Η ανάρτηση της Πάμελα Άντερσον στο Instagram

«Φέρουμε όλοι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σε αυτόν τον τρελό κόσμο. Εφόσον παλεύουμε είμαστε ζωντανοί. Εφόσον αναγνωρίζουμε την παράνοια, παραμένουμε λογικοί. Είναι καλύτερο να προδοθείς, παρά να μην εμπιστεύεσαι, καλύτερα να απογοητευτείς, παρά να μην αγαπάς. Μην τρέχεις μακριά από τον πόνο, απλά αντιμετώπισέ τον, επίτρεψέ του να υπάρχει και θα περάσει. Και θα έχουμε ωριμάσει για το επόμενο επίπεδο», έγραφε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search