LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη

Οι φήμες πως η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος επιβεβαιώθηκαν δια στόματος Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Μετά την ανατρεπτική πρόταση γάμου που έκανε ο ηθοποιός στην αγαπημένη του Λένα Δρόσακη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός.

«Μου μεταφέρουν ότι όντως στο μαγαζί υπήρχε συγκίνηση όταν έκανα την πρόταση γάμου, ότι ήταν ιδιαίτερο γι’αυτούς. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα ήμουν χαμένος σε άλλο κόσμο, δεν έβλεπα τι γίνεται στον υπόλοιπο χώρο. Ήμουν επικεντρωμένος στο να έρθει η στιγμή, να «κλειδώσει». Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, έγινε αυθόρμητα και με μια μικρή οργάνωση. Δεν έχω άγχος για τον γάμο. Έχω μια γλυκιά αγωνία. Δεν ξέρουμε αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Το γέννησε η αγάπη και αυτό είναι το πιο σημαντικό και η ουσία των πραγμάτων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search