LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες μέλισσες: Ο Κλεομένης πλησιάζει ερωτικά τον Μελέτη

Οι θαυμαστές της σειράς Άγριες Μέλισσες και φανατικοί του twitter που έκαναν νύξη εδώ και καιρό περί ομοφυλοφιλικές τάσεις του Κλεομένη γαμπρού του Δούκα Σεβαστού, τώρα επιβεβαιώνονται!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Tv Έθνος, ο Κλεομένης που έχει ήδη πει στο Μελέτη ότι οι δυο τους πρέπει να έρθουν πιο κοντά, πλησιάζει ερωτικά τον Μελέτη στο σταύλο και του προτείνει να κάνουν έρωτα! Μάλστα τον εκβιάζει για να πετύχει το σκοπό του, λέγοντάς του πως ξέρει πως εκείνος μαχαίρωσε τον Μιλτιάδη!

Όπως ήδη έχει πει ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε συνέντευξή του ο Μελέτης θα φερθεί ακραία… Θα πιαστεί στα χέρια με τον Κλεομένη και η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Δούκας θα μάθει τη σοκαριστική αλήθεια. Ότι δηλαδή ο γαμπρός του προσέγγισε ερωτικά τον επιστάτη του. Από εκείνο το σημείο και μετά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Ο Κλεομένης, σε μια προσπάθεια να πείσει τον πεθερό του πως δεν συνέβη τίποτα απ’ όλα αυτά, περνά στην αντεπίθεση. Αφενός αρνείται το περιστατικό, αφετέρου αποκαλύπτει στον Δούκα την παράνομη ερωτική σχέση της γυναίκας του Πηνελόπης με τον Μελέτη.

Ο Δούκας σοκάρεται από την αποκάλυψη για τον έρωτα Μελέτη Πηνελόποης. Η τιμωρία που θα επιβάλλει ο Δούκας στον Μελέτη είναι πάρα πολύ σκληρή. Τον πετά μέσα σε ένα φρεάτιο και ο επιστάτης θα πρέπει να ζήσει εκεί για αρκετές μέρες και νύχτες της ζωής του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 21:00) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search