LIFE STYLE

LIFE STYLE

Σπίλμπεργκ: Αισθάνεται ντροπιασμένος με την κόρη του που έγινε πορνοστάρ

Προβληματισμένος φαίνεται ότι είναι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μετά την ανακοίνωση της απόφασης της 23χρονης υιοθετημένης κόρης του να ξεκινήσει καριέρα πορνοστάρ. Η 23χρονη θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την απόφασή της να γίνει πορνοστάρ. «Νιώθω πως κάνοντας αυτό το επάγγελμα μπορώ να ικανοποιώ άλλους ανθρώπους χωρίς όμως εγώ να αισθάνομαι "παραβιασμένη" με κάποιον τρόπο. Ακόμα, δεν μπορώ να εξαρτώμαι άλλο από τους γονείς μου ή από το κράτος», είχε πει χαρακτηριστικά η κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Όπως αποκάλυψε η Μικαέλα σε συνέντευξη στη Sun, την απόφαση να ενασχοληθεί με την βιομηχανία του πορνό την είχε ανακοινώσει στους γονείς της, Στίβεν και Κέιτ, μέσω FaceTime και εκείνοι αν και ξαφνιάστηκαν αρχικά, την υποστηρίζουν.

Σύμφωνα όμως με μαρτυρία οικογενειακής φίλης στην DailyMail τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

«Φυσικά ο Στίβεν και η Κέιτ, οι οποίοι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι γονείς και αγαπάνε τα παιδιά τους πέρα από κάθε όριο- πάντα υποστήριζαν την Μικαέλα και προσπαθούσαν να την καταλάβουν. Αισθάνονται όμως ντροπή για την ξαφνική δημόσια παραδοχή της πως θέλει να εργαστεί ως πορνοστάρ», αποκάλυψε.

Η απόφαση της Μικαέλα έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων ιδιαιτέρως εξαιτίας της αναγνωρισιμότητας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Με δημοσίευσή της το πρωί της Δευτέρας στο Instagram απαντάει στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί λέγοντας: «Ειλικρινά δεν διαβάζω τα αρνητικά σχόλια ούτε πρόκειται να απαντήσω. Αν με αγαπάτε είναι οκ. Αν όχι είναι πάλι οκ. Οι εργάτριες του σεξ αξίζουν αγάπη και σεβασμό. Και εγώ είμαι εδώ γι' αυτές». Η 23χρονη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και έχει δώσει μάχη για να νικήσει την ανορεξία και τον αλκοολισμό.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search