LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο. Τσανγκ: Δεν φταίνε για τον κορωνοϊό όσοι είναι Κινέζοι, αυτό είναι ρατσιστικό

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Ορέστης Τσανγκ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον κορωνοϊό και στα μηνύματα που δεχόταν στα social media στα οποία τον ρωτούσαν αν έχει ο ίδιος τον ιό λόγω της καταγωγής του από την Κίνα. «Πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο ιός που πλέον έχει κηρυχθεί ως παγκόσμια πανδημία. Εδώ και ίσως πριν ένα μήνα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορωνοϊό από την Κίνα. Δεν είναι καθόλου αστείο.

 

Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα, αλλά δεν ξέρουμε πώς ξεκίνησε, αλλά είδαμε ότι δεν φταίει η Κίνα ούτε όσοι είναι Κινέζοι, αυτό άλλωστε, είναι ρατσιστικό. Δεν είναι μόνο ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να προστατεύουμε την υγεία μας, αλλά είναι ευθύνη και ως πολίτες αυτής της χώρας να προσέχουμε και τους συνανθρώπους μας. Δεν θεωρώ ακραία τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Η Κίνα πήρε και αυτή αυστηρά μέτρα και γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα θεαματικά αποτελέσματα. Ελπίζω ότι με τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική πολιτεία, να μην έχουμε αυτή την έξαρση των κρουσμάτων όπως στην Ιταλία. Ευτυχώς οι συγγενείς και οι φίλοι μου στην Κίνα δεν έχουν κάποιο κρούσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τσανγκ.

Δείτε το απόσπασμα με τον Ορέστη Τσάνγκ στο «Ευτυχείτε»:

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεχόμουν μηνύματα στα social media και με ρωτούσαν αν έχω τον κορωνοϊό από την Κίνα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Νικόλας Άσιμος: Εγώ με τις ιδέες μου...» του Ανδρέα Ζαφείρη Δευτέρα 22 - Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.30Μετά τις sold out παραστάσεις του Μαρτίου και την μεγάλη επιτυχία της . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρατείνεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Νικολάου στο Πολύεδρο, έως την Τετάρτη 24 Απριλίου. Ξενάγηση και συζήτηση με τον ζωγράφο θα γίνει αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, 11 . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Ο πλανήτης μας είναι ένας παράδεισος που γεννάει καρπούς, παράγει προϊόντα και πρώτες ύλες για να συντηρήσει, τα κοντά 8 δις ανθρώπω . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει το βιβλίου της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn "FINDMYVOICE Test – Αποκωδικοποιώντας τη φωνή μου: Μια ψυχο-φωνητική μέθοδος ανάδειξης και αποκωδικοπ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με κεντρικό επιχείρημα ότι η ηγεσία του κόμματος Σπαρτιάτες «ασκείται από τον καταδικασθέντα για την ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη», το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατέθεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search