LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η τελευταία ανάρτηση Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπα Χάρι στο Instagram -«Δεν θα μας βλέπετε εδώ»

Την τελευταία τους ανάρτηση στο Instagram στον λογαριασμό Sussex Royal έκαναν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι. Το ζευγάρι ευχαρίστησε τους πάνω από 11,3 εκατ. ακολούθους του για την υποστήριξη, καλώντας τους να προβληματιστούν για την «εξαιρετικά εύθραυστη» κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης εξαιτίας του κορωνοϊού. «Σας ευχαριστώ για αυτή την κοινότητα - για την υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο», γράφουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι, την Κυριακή, απάντησαν στον Ντόναλντ Τραμπ ότι ποτέ δεν σκέφτηκαν να ζητήσουν πόρους ασφαλείας από την αμερικανική κυβέρνηση.

Η ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Στη λεζάντα της ανάρτησης Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι γράφουν: «Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται. Ευχαριστούμε αυτή την κοινότητα -για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωση στο καλό του κόσμου. Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο».

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ολοκληρώνουν και επίσημα τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου. Πλέον, το ζευγάρι ζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εγκατασταθεί στο Λος Αντζελες και δεν βγαίνει από το σπίτι λόγω κορωνοϊού.

Μετά το Megxit, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι θα χάσουν τους τίτλους τους και πλέον αλλάζουν και επίθετο. Το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιεί το Σάσεξ, αλλά έχει και εναλλακτικές. Ο Χάρι θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το Wales, ενώ η Μέγκαν μπορεί να επιστρέψει στο Μαρκλ. Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά μετά την επίσημη αποχώρηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από την Πάτρα στις 25 Απριλίου του 2024, στο ταξίδι της προς το Παρίσι για την 33η Ολυμπιάδα. Κατά τη διέλευσή της, θα σταθεί τιμητικά στο σπίτι που γε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στο χωριό Νησί της Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Ένας 36χρονος που οδηγούσε Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, το αυτοκίνητό του έπεσε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας των Νοσοκομείων, τα οποία μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκώς γνωστά και δεν έχουν αξιοποιηθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, μπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται στην επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Υ.Α.Τ. στου Ρέντη με αποτέλεσμα τον θάνατο του Αρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ανακοίνωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, η οποία φέτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Φλωρίνης, Τμήμα της Πανεπιστημίου, Αχαϊκή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμα
Image
Image

Search