LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Μου λείπει πάρα πολύ η μαμά μου!»

Με εξομολογητική διάθεση ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη την εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης, σε σχέση με την καραντίνα και την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε εξαιτίας του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πόσο πολύ της λείπουν άτομα της οικογένειάς της, όμως πιο πολύ η μητέρα της που ήταν μέχρι τώρα αχώριστες. «Μου λείπει η οικογένειά μου. Μου λείπει πάρα πολύ και το καταθέτω εδώ» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

«Τελευταία μέρα του Μάρτη σήμερα. Τι μήνας ήταν αυτός; Κάθε τι που ξέραμε και κάναμε αλλάζει. Δε ξέρω αν είχατε κοντά ή στο σπίτι σας γονείς. Εμένα μου λείπει η οικογένειά μου. Κάθε πρωί μαλώναμε με τη μάνα μου τι φαΐ θα κάνει και της έλεγα “άσε με”. Έχω γίνει πιο πολύ και από τη μάνα μου. Κάθε μέρα λέω “παιδιά δεν έχω άλλες ιδέες, τι φαΐ θέλετε;”» .

Καθώς η ίδια δε χρειάστηκε ποτέ να μάθει τη μητέρα της να χρησιμοποιεί εφαρμογές όπως το FaceTime και το Skype, η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, αφού δεν μπορεί να τη δει ούτε μέσω της τεχνολογίας, κάνοντας την απουσία της ακόμα πιο αισθητή παρά το γεγονός ότι μιλάνε καθημερινά.

Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα», τόνισε στο τέλος η Ελένη Μενεγάκη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search