LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδίκτυο

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef από τη θέση του κριτή. Και λόγω του χιούμορ του, όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά και να γίνει ο αγαπημένος κριτής του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος φαίνεται πως έχει πολλά ταλέντα, πλην της μαγειρικής.

 

Ο γνωστός σεφ, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των γυρισμάτων του MasterChef 4, λόγω κορονοϊού, αποφάσισε να περάσει δημιουργικά τις ημέρες της καραντίνας. Και να ξεδιπλώσει κι ένα άλλο ταλέντο του, αυτό του ραδιοφωνικού παραγωγού.

 

Έτσι, «Μένει Σπίτι», όπως συστήνουν οι οδηγίες των Αρχών και ξεκίνησε τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδίκτυο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιλέγει αγαπημένα τραγούδια και με τον τρόπο αυτό, κρατάει συντροφιά στους διαδικτυακούς του φίλους.

 

Μάλιστα, ο σεφ έκανε και σχετικές αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου συστήνει στον κόσμο με τον δικό του τρόπο, πως πρέπει να τηρούν μεταξύ τους, την απόσταση των 2 μέτρων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε αστυνομία και   ΕΚΑΒ καθώς άνδρας 68 ετών επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search