LIFE STYLE

LIFE STYLE

MasterChef 4: Αποχώρησε ο Ηλίας Κιαζόλι

Οι χαμένοι της ομαδικής δοκιμασίας του Masterchef 4 κλήθηκαν να ψηφήσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι δυο φίλοι, Κώστας Νταλιάνη και Ηλίας Κιαζόλι βρέθηκαν αντιμέτωποι και κλήθηκαν με τις μαγειρικές τους παρασκευές να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης, οι δύο καλοί φίλοι και αντίπαλοι στον διαγωνισμό, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να φτιάξουν μπραντάδα με καπνιστό χέλι, παντζάρι, πάσιον φρουτ και πεύκο. Μία συνταγή του Μιχάλη Νουρλόγλου, καλεσμένου στο MasterChef.

Οι κριτές του MasterChef 4, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης αλλά και ο δημιουργός του πιάτου, Μιχάλης Νουρλόγλου δοκίμασαν και βαθμολόγησαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων.

Το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες το οποίο συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν αυτό του Ηλία Κιαζόλι και ως εκ τούτου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 4.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search