LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κορωνοϊός : Εντυπωσιακό κολάζ με 200 πρόσωπα της πρώτης γραμμής

Ένα υπέροχο αποτέλεσμα κατάφερε από τις φωτογραφίες που συνέλεξε από τους φίλους της στο Facebook η Nathan Wyburn.

Η καλλιτέχνης δημιούργησε ένα κολάζ με 200 φωτογραφίες εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ως ένδειξη, όπως λέει η ίδια, εκτίμησης για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ηνωμένου Βασιλείου, που δίνει τη μάχη με την πανδημία του κοροναϊού.

«Έχω φίλους νοσοκόμους και γιατρούς που ανησυχούν καθώς τα νοσοκομεία γεμίζουν με ασθενείς, αλλά συνεχίζουν να εργάζονται» είπε η Nathan Wyburn.

Η Wyburn είχε υποβάλει αίτημα μέσω Facebook ώστε οι επαγγελματίες του τομέα Υγείας να της στείλουν φωτογραφίες και πράγματι η ανταπόκριση ήταν σημαντική.

Η τελική εικόνα του κολάζ, ένα γυναικείο πρόσωπο με μια ιατρική μάσκα, συγκέντρωσε πάνω από 31 χιλιάδες εμφανίσεις στο Twitter.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορού . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη ένα άγριο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Σε βίντεο που μετέδωσε το Action24, καταγράφεται ο άγριος καβγάς μεταξύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, μετά από αί
Image
Image

Search