ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δήλωση Φαρμάκη για «Χαρίλαος Τρικούπης»:«Σύνορό της μόνο ο ουρανός!»

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση προβιβασμού της ομάδας μπάσκετ «Χαρίλαος Τρικούπης» στη Basket League, o Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής:

«Ήταν δεδομένο και επισφραγίστηκε εντός αγωνιστικών χώρων, απλά τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η μεγάλη και όμορφη οικογένεια του “Χαρίλαου Τρικούπη” ανήκει πλέον στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της επιτυχίας, εντός και εκτός παρκέ.

Η άνοδος του “Χαρίλαου Τρικούπη” ενισχύει ακόμα περισσότερο την αθλητική δύναμη πυρός της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αιτωλοακαρνανίας και της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, προκαλώντας πρόσθετη περηφάνια, αλλά και πρόσθετες ευθύνες σε όλους μας. Όπως είχα επισημάνει και κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου με στελέχη της ομάδας τον περασμένο Φεβρουάριο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τον νέο πρωταγωνιστή του τοπικού αθλητισμού και το όνειρο όλων των πολιτών του Μεσολογγίου για μία ομάδα που σύνορό της θα έχει μόνο τον ουρανό.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι!»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε όλες τις συνοικίες κατασκευάζονται ή έχουν ήδη παραδοθεί οι λεγόμενοι πλακόστρωτοι δρόμοι μικρής όχλησης, όπου όμως δεν υπάρχουν πεζοδρόμια για τους πεζούς. Και αυτό τι σημαίνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακης βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search