ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μένει… Παραλία ο Πυρρής

Και τη νέα αγωνιστική ο Ηλίας Πυρρής θα φορέσει την φανέλα της Δόξας Παραλίας. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή του στο σύλλογο κάτι όπως φάνηκε ήθελε και ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

«Την φανέλα της Δόξας Παραλίας θα συνεχίσει να φορά και την νέα αγωνιστική σεζόν ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Πυρρής. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς και συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας μας. Το ΔΣ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον Υποστράτηγο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας περιόδευσαν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος γ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, απόφαση που προκάλεσε την οργή των συγγενών των θυμάτων. Παράλληλα, αθώοι κρίθηκαν η Ρένα Δο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον Υποστράτηγο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Αν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζον
Image
Image

Search