ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο: Αρχίζει η δουλειά για την ταινία «Greek Freak»

Αρχίζει, πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για την ταινία που θα αφορά τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι η Disney σχεδιάζει να γυρίσει ταινία για τον Έλληνα φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και περσινό MVP του ΝΒΑ. Τώρα, έγινε γνωστό ότι αρχίζουν τα castings για τους ηθοποιούς και αυτός που αναζητείται πρωτίστως, φυσικά, είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Αντετοκούνμπο στις ηλικίες 13-18.

Η Disney δεν ψάχνει απαραίτητα κάποιον... 100% ηθοποιό, γι' αυτό και μπορεί να δοκιμαστεί όποιος το επιθυμεί στέλνοντας φυσικά τη σχετική αίτηση, με την ταινία «Greek Freak» να αποτελεί, όταν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει, ακόμη μία απόδειξη των όσων έχει πετύχει ο Αντετοκούνμπο μέχρι στιγμής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο 17χρονος μαθητής δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS το χέρι που ήρθε σε επαφή με το γυμνό καλώδιο. Εξηγεί πώς τον χτύπησε το ρεύμα μέσα στο σχολείο του στη Πάτρα και φαίνεται να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες η κα Κωνσταντοπούλου μίλησε για ψέματα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Τασούλα. «Μην ακούτε τα ψέματα του κ. Τασούλα. Μονομερώς ο Πρόεδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του ΑΤ Αμπελοκήπων-Μενεμένης, μετά την κατ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν μια εβδομάδα σε σχολείο της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών καβγάδισαν αγρίως και λίγο έλειψε να πιαστούν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search