ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε Αλεξ. Αποστολόπουλο

 

Μια ακόμα σπουδαία προσθήκη έκανε χθες η ομάδα της Παναχαϊκής. Ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Αλέξανδρου Αποστολόπουλου ο οποίος ήρθε στην Πάτρα και υπέγραψε συμβόλαιο με την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου με την απόκτηση του Αποστολόπουλου δυναμώνει στην άμυνα αφού πλέον στο ρόστερ υπάρχουν τρεις -οι άλλοι δύο είναι οι Πάνος-Σταμόπουλος- αξιόλογοι μπακ και αυτό θα φέρει έντονο συναγωνισμό για μια θέση στην 11άδα ενώ δίνει και επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος ήρθε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι, μέσα σε λίγα λεπτά οριστικοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιό του. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο!Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος είναι γεννηθείς στις 7/11/1991 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Έχει ένα σημαντικό βιογραφικό με πολλές συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο στην Super League 1 καθώς έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΠΑΟΚ, Βέροια και Πλατανιά, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν βασικό στέλεχος του πρωταθλητή της Super League 2 ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας στο ενεργητικό του 18 συμμετοχές και 1 γκολ.Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην κοκκινόμαυρη οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΥΣΗΣ

Από εκεί και πέρα δεν ήρθε τελικά χθες ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Γιούσης ο οποίος αναμένεται σήμερα στην πόλη μας ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι τελειωμένη και η απόκτηση του Γιούση καθώς υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για δανεισμό ενός έτους. Έτσι η ομάδα θα γίνει ακόμα πιο δυνατή από την μέση και μπροστά εφόσον θα έχει πολλά «όπλα» στη φαρέτρα του ο Έλληνας τεχνικός για να διεκδικήσει τον στόχο της ανόδου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως με την απόκτηση του Γιούση, θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές για την κοκκινόμαυρη ομάδα η οποία φέτος έχει ενισχυθεί πραγματικά πολύ και σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα.

ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ 

Στο μεταξύ, εκτός απρόοπτου, βρέθηκε η έδρα που θα διεξαχθεί το δυνατό φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Λεβαδειακό και αυτή είναι το δημοτικό στάδιο του Αντιρρίου.Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας συνέλεξαν τις καλύτερες πληροφορίες για την κατάσταση του χλοοτάπητα και έτσι μετά από συνεννόηση με τους ανθρώπους του σταδίου αποφασίστηκε να δοθεί εκεί το φιλικό με τον Λεβαδειακό.Λογικά το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 ωστόσο σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ. Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα και με πρωινή προπόνηση στο «Κτήμα Γουρδούπη».

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση και συνέχισαν με παιχνίδια κατοχής μικρού χώρου. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στην ομαδική επιθετική τακτική.

gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο χαλαρός έως ανύπαρκτος έλεγχος των γονέων προς τα παιδιά τους, η ανύπαρκτη έως χαλαρή επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους, είναι σύμφωνα με τις έρευνες των τελευταίων ετών τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμθηκε να δικαστεί ο 56χρονος παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων μετά από δημοσιεύματα σε εφημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως ήταν αναμενόμενο τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
Image
Image

Search