ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάντμπολ: Συνεχίζει την προετοιμασία της το γυναικείο τμήμα της Ακαδημίας των Σπορ

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος υπό της οδηγίες του Θεόδωρου  Λιβιέρη και της Ελένης Κονταξή.

Ο προπονητής Θεόδωρος  Λιβιέρης δηλώνει σχετικά:

<  Έχοντας διανύσει σχεδόν τον πρώτο μήνα  προετοιμασίας μας στο γυναικείο τμήμα υπάρχει φοβερή όρεξη για δουλειά και μεγάλη ανταπόκριση από τις αθλήτριες της ομάδας. Ήδη έχουμε μπει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας.  Παρά την μεγάλη απόχη  από προπονήσεις και διοργανώσεις το επίπεδο των παικτριών είναι πάρα πολύ καλό. Η ομάδα μας είναι πάρα πολύ μικρή σε μ.ο. ηλικίας, κάτι που μας δίνει την ελπίδα,  ότι αυτή η ομάδα θα έχει διάρκεια και μέλλον.  Συνεχίζουμε και πιστεύουμε ότι στο τέλος κάτι πολύ καλό θα βγει  >.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search