ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο αθλητικός δημοσιογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, μετά από οξύ έμφραγμα, ο αθλητικός δημοσιογράφος και μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Παναγιώτης Συρόπουλος. Ο Παναγιώτης Συρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη και αφιέρωσε την δημοσιογραφική του καριέρα στο ρεπορτάζ του ΑΟ Ξάνθης.

 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια τον Παναγιώτη Συρόπουλο: 

 

 

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με θλίψη τον συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου μας, Παναγιώτη Συρόπουλο, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών.

 

Ο Παναγιώτης Συρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη και αφιέρωσε την δημοσιογραφική του καριέρα στο ρεπορτάζ του ΑΟ Ξάνθης.

 

Ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα ραντεβού του ΑΟΞ, στην υπογραφή της συμφωνίας με τη Βιαμάρ για τη μετονομασία της ομάδας σε Skoda Ξάνθη το 1991, ενώ περιέγραψε στο ραδιόφωνο την ευρωπαϊκή ιστορική πρόκριση επί της Λίνφιλντ το 2013.

 

Ξεκίνησε από την «Αδέσμευτη Θράκης» και δούλεψε στις εφημερίδες «Metrosport», «Εμπρός», στα ραδιόφωνα Ράδιο Live 52,1, Σπορ ΦΜ Ξάνθης, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Next TV, Θράκη TV, ενώ συνεργάστηκε ως ανταποκριτής σχεδόν με όλες τις αθλητικές εφημερίδες.

 

Είχε λάβει έπαινο από τον ΠΣΑΤ το 2015 στο πλαίσιο των Δημοσιογραφικών Βραβείων για τη Συνέντευξη του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου,  («Θα προσεύχομαι για την Ξάνθη»), στην Εφημερίδα «Goal News».

 

Επίσης, είχε βραβευτεί από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ξάνθης.

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Γεωργία και τον γιο του Σταύρο.

 

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
Image
Image

Search