ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγές στον αριθμό των αθλουμένων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Στo πλαίσιo των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και με δεδομένη την ένταξη της περιοχής μας σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο), επέρχονται ορισμένες διαφοροποιήσεις στην λειτουργία του Σταδίου και την είσοδο αθλητών – αθλούμενων πολιτών.

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 04/03/2021 και την ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 03/03/2021 με τίτλο: «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00» (ΦΕΚ 843Β’/03-03-2021).

Από αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 Ο αριθμός των αθλητών – αθλούμενων στο Στάδιο, από 80 άτομα που ήταν μέχρι σήμερα γίνεται 50 ανά ζώνη και χώρο άθλησης.

Διαφοροποιούνται επίσης οι ζώνες άθλησης καθώς διευρύνεται το ωράριο μέχρι τις 7 το απόγευμα και θα προστεθεί μία ακόμη ζώνη άθλησης το μεσημέρι οπότε τα ωράρια θα διαμορφωθούν ως εξής:

 

Πρωί

Καθαριότητα-απολύμανση χώρων 8:00-9:00

1η πρωινή ζώνη άθλησης 9:00-10:30

Καθαριότητα-απολύμανση χώρων 10:30-11:00

2η πρωινή ζώνη άθλησης 11:00-12:30

Καθαριότητα-απολύμανση χώρων 12:30-13:30

 

Απόγευμα

1η απογευματινή ζώνη άθλησης 13:30-15:00

Καθαριότητα-απολύμανση χώρων 15:00-15:30

2η απογευματινή ζώνη άθλησης 15:30-17:00

Καθαριότητα-απολύμανση χώρων 17:00-17:30

3η απογευματινή ζώνη άθλησης 17:30-19:00

Καθαριότητα-απολύμανση χώρων 19:00

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος στις εγκαταστάσεις συνεχίζει να γίνεται με την παράδοση στο φυλάκιο της κάρτας εισόδου για καταχώρηση της επίσκεψης στο πρόγραμμα του σταδίου και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα (αποστάσεις 2 μέτρων, μάσκες, θερμομέτρηση κλπ).

Σε κάθε ζώνη θα εισέρχονται στο εξής συνολικά έως 50 αθλητές – αθλούμενοι για κάθε ανεξάρτητο χώρο. Δηλαδή 50 άτομα στο Κεντρικό στάδιο και 50 στο Βοηθητικό ανά ζώνη.

Στο Κεντρικό Στάδιο εισέρχονται μόνο αθλητές ερασιτεχνικών σωματείων με βάση τη λίστα που έχει κατατεθεί στη Διοίκηση με αριθμό αθλητών ανά σωματείο και προτιμητέα ζώνη, τηρώντας τη σύσταση για ομάδες των 3 ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή.

Στο Βοηθητικό Στάδιο μπορούν να εισέρχονται πέραν των αθλητών και υποψήφιοι για στις πανελλήνιες εξετάσεις (σχολές σωματικής αγωγής, στρατιωτικές σχολές κλπ), καθώς και αθλούμενοι πολίτες κάτοχοι στις κάρτας εισόδου, μέχρι της συμπλήρωσης του αριθμού των 50 ατόμων ανά ζώνη.

Προτεραιότητα στις εγκαταστάσεις του Βοηθητικού Σταδίου θα έχουν οι αθλητές (κάτοχοι Αθλητικού Δελτίου) έναντι των αθλούμενων πολιτών όταν προκύπτει θέμα αριθμού εισερχομένων. Για τον λόγο αυτό προτείνεται η επίσκεψη στον χώρο του Βοηθητικού Σταδίου από αθλούμενους πολίτες να γίνεται κυρίως στις δύο πρωινές ζώνες, για να διευκολύνονται σωματεία και υποψήφιοι σχολών.

Ειδικά για στις Κυριακές, παρέχεται η δυνατότητα άθλησης στο βοηθητικό αποκλειστικά σε αθλούμενους πολίτες -κατόχους κάρτας εισόδου- και στις 5 προαναφερόμενες ζώνες.

Να υπενθυμίσουμε τέλος, την ιδιαίτερη αναφορά που γίνεται στις νέες οδηγίες για μετακίνηση των αθλητών – αθλούμενων προς το χώρο του Σταδίου πεζή ή με ποδήλατο.

Κατανοώντας τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας με τους συνεχείς περιορισμούς, απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους τους συμπολίτες, να τηρούνται αυστηρά οι πιο πάνω οδηγίες και ιδιαίτερα να καταβάλλεται προσπάθεια συνεργασίας και αποφυγής εντάσεων με το προσωπικό καθαριότητας, ελέγχου εισόδου κλπ, που προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Διοίκησης στο τηλέφωνο 2610-644.172.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search