ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρέμεινε στην κορυφή της ATP Race ο Τσιτσιπάς

Παρότι ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους προημιτελικούς του Rome Masters, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή της ATP Race.

Ο λόγος που συνέβη αυτό έχει να κάνει με την ήττα του Σέρβου από τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του τουρνουά της «Αιώνιας Πόλης». Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής το εκμεταλλεύτηκε αυτό και διατηρήθηκε στην 1η θέση της ATP Race, της ειδικής βαθμολογίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τα τουρνουά της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα ν΄ αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του, καθώς θα λάβει μέρος στο 250άρι τουρνουά της Λιόν.

Αυτή τη στιγμή έχει 3.110 βαθμούς, 190 περισσότερους από τον δεύτερο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Από την πλευρά του ο Ράφαελ Ναδάλ με τους 1.000 βαθμούς που κέρδισε ανέβηκε στην 6η θέση, τέσσερις πιο πάνω από την περασμένη εβδομάδα.

Τέταρτος ανέβηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Μεντβέντεφ να υποχωρεί στην 5η θέση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search