ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Προμηθέας απόψε σε μια ξεχωριστή βραδιά εγκαινίων

 Μια ξεχωριστή βραδιά επιφυλάσσει σήμερα η διοίκηση του Προμηθέα, η οποία κάνει εκδήλωση με την οποία θα εγκαινιάσει επίσημα το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελόκαμπο και παράλληλα θα παρουσιάσει την ανδρική ομάδα για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η διοίκηση εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη σημερινή εκδήλωση στην οποία θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας που έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του euro cap. Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Η οικογένεια του Προμηθέα έχει πια το δικό της σπίτι, ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, από τα κορυφαία στην Ευρώπη στο επίπεδο των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης, και θέλει να μοιραστεί τη χαρά και την περηφάνια της για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου με όλους τους φίλους και τα μέλη της σε μια μεγάλη γιορτή. Σε αυτή την γιορτή σάς θέλουμε κοντά μας, ώστε να θυμηθούμε, να συγκινηθούμε, να ονειρευτούμε μαζί και κυρίως να μοιραστούμε την κοινή αγάπη μας για τον Προμηθέα και το μπάσκετ και να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο προπονητικό κέντρο του Συλλόγου, στον Καστελόκαμπο, και μία σειρά εκπλήξεων περιμένει τους φίλους που θα τιμήσουν την ομάδα με την παρουσία τους.Οι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μπουτίκ της ομάδας με τις καινούριες φανέλες της ανδρικής ομάδας και την νέα κολεξιόν του Προμηθέα για τη σεζόν 2019-20, με τα πολύ όμορφα σχέδια του νέου συνεργάτη αθλητικής ένδυσης, την εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων «Crossover».Επιπλέον, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους προσκεκλημένους που θα μπορούν να δουν από κοντά μία πιστή ρέπλικα του εντυπωσιακού Κυπέλλου του Eurocup και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, ενώ θα λειτουργεί κανονικά η γραμματεία, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα την νέα σεζόν. Ο μαγευτικός χώρος του Promitheas Park, ειδικά διαμορφωμένος για την περίσταση, μέσα στο πράσινο και υπό τους ήχους του dj θα είναι η τοποθεσία όπου -καιρού επιτρέποντος- θα απολαύσουν οι καλεσμένοι τη βραδιά. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου, σύντομους χαιρετισμούς, παρουσίαση των χορηγών του Προμηθέα για την νέα χρονιά, video για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και την παρουσίαση της φετινής ομάδας».Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Προμηθέα προπονήθηκαν κανονικά χθες στο «Τόφαλος» και το ίδιο θα γίνει και σήμερα με τον Γιατρά να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε ακόμα συλλήψεις και συνολικά εννέα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search