ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Αντετοκούνμπο στη νίκη τον Μπακς επί των Πέισερς

Εντυπωσιακός ήταν για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Πέισερς στην Ιντιάνα με 102-83.

Σε 28 λεπτά, ο Greek Freak έκανε double – double με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε στην στατιστική του 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Στο ματς μπήκε για τέσσερα λεπτά κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, προλαβαίνοντας να πετύχει δύο πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-28,14-23,27-22,20-31

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Ο έρωτας που έχασε το μυστηριακό, το αμαρτωλό, το αβάσταχτο μαρτύριο που σκίζει τις ψυχές των ανθρώπων μοιάζει με τον έκπτωτο άγγελο . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ύπνος και η υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, καθώς είναι γνωστό ότι οι κακές συνήθειες ύπνου συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης παχυσαρκίας, διαβήτη, καρδιακών παθήσεων, κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνουν, ότι την Τρίτη 30 Απριλίου, θα πλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών που ξέσπασε χθες Δευτέρα όταν πήγαν να συλλάβουν ύποπτο στη Βόρεια Καρολίνα, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search