ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προγνωστικά από προκριματικά και Ευρωλίγκα

Απόψε ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ήδη γνωρίζουμε τις περισσότερες ομάδες που θα συμμετέχουν σ’ αυτό. Δράση και στην Ευρωλίγκα, με διπλή αγωνιστική η οποία ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Με χαμηλό σκορ η Γερμανία

Εχασε τις λίγες ελπίδες της να διεκδικήσει απευθείας πρόκριση στο Euro η Βόρεια Ιρλανδία, όμως σε ένα ακόμα ματς στον 3ο όμιλο ήταν ανταγωνιστική, κρατώντας στο 0-0 την Ολλανδία. Οι Βρετανοί, μάλιστα, είχαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς, με χαμένο πέναλτι στο α’ ημίχρονο. Περιμένουμε ακόμα μία μαχητική εμφάνιση, στο δύσκολο τεστ με τη Γερμανία, στη Φρανκφούρτη. Οι Γερμανοί θέλουν τη νίκη, για να κρατήσουν την 1η θέση, η λογική λέει ότι θα την πάρουν, αλλά δύσκολα το σκορ θα ξεφύγει, όπως συνέβη με τις ασθενέστερες Εσθονία (8-0) και Λευκορωσία (4-0). Ο άσος συνδυαστικά με Under 3,5 δίνεται στο ελκυστικό 2.09 στις στοιχηματικές εταιρίες με εφαρμογή.

Πολύ καλή η τωρινή έκδοση της Πολωνίας, καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και το ματς στο Ισραήλ, τη στιγμή που οι (αποκλεισμένοι) Σλοβένοι χρειάστηκαν ένα αυτογκόλ για να κάμψουν με 1-0 την αντίσταση της αδύναμης Λετονίας. Παρότι οι Πολωνοί έχουν ήδη προκριθεί, λογικά θα κυνηγήσουν μία νέα νίκη μπροστά στο κοινό τους, έστω κι αν πλέον δεν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να τοποθετηθούν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης. Ο Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα μόνο στο ένα από τα 5 τελευταία του ματς με το εθνόσημο, ίσως λοιπόν να επίκειται... ξεμπούκωμα. Επιλογή μας 1+Over 1,5 στο γενναιόδωρο 2.08 στα προγνωστικά Euro 2020.

Προβάδισμα η Αλμπα

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη απόψε, με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Ζαλγκίρις και Μπάγερν αντίστοιχα. Η επιλογή μας όμως έρχεται από το Αλμπα – Ερυθρός Αστέρας των 21:00. Από τη σπουδαιότερη εμφάνιση της σεζόν έρχονται οι Βερολινέζοι, που πέρασαν από το ΟΑΚΑ την Πέμπτη χάρη στο συνηθισμένο «τρελό» στυλ τους. Αυτό θα επιχειρήσουν να επιβάλουν ξανά, με τρέξιμο στον αιφνιδιασμό αλλά και πολλά τρίποντα. Είναι κλασική περίπτωση ομάδας ψυχολογίας, και αν τα πρώτα σουτ βρουν στόχο, αναμένεται να κάνουν… πάρτι από την περιφέρεια. Την ίδια στιγμή οι Σέρβοι έχουν αρκετά εσωτερικά προβλήματα και κάποιοι παίκτες είναι με το… ενάμιση πόδι στην έξοδο. Επιλογή μας ο άσος με χάντικαπ 5,5 πόντων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο χαλαρός έως ανύπαρκτος έλεγχος των γονέων προς τα παιδιά τους, η ανύπαρκτη έως χαλαρή επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους, είναι σύμφωνα με τις έρευνες των τελευταίων ετών τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμθηκε να δικαστεί ο 56χρονος παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων μετά από δημοσιεύματα σε εφημ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε χθες (22/04) στις δικαστικές αίθουσες στα Ιωάννινα, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 44χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικά θέματα που μεταξύ των άλλων αφορούν τη βελτίωση των υποδομών τηςΠεριφέρειας, αλλά και την αποτύπωση του κοινωνικού της έργου εγκρίθηκαν σήμεραΔευτέρα, 22 Απριλίου 2024, από την Περιφερειακή
Image
Image

Search