ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ρίχνει βάρος στο μάρκετινγκ

Είναι δεδομένο πως η διοίκηση της Παναχαϊκής εκτός από τα χρήματα που θα πάρει από την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αναζητά και άλλα οικονομικά στηρίγματα προκειμένου να βγει η φετινή σεζόν χωρίς προβλήματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.  Για αυτό το τελευταίο διάστημα έχει ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι του μάρκετινγκ και μάλιστα η πατρινή ΠΑΕ έχει ξεκινήσει συνεργασία με ένα διαφημιστικό γραφείο της Πάτρας στην προσπάθειά της να βρει και άλλους οικονομικούς αιμοδότες.Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πολλές επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους χορηγούς τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

Μάλιστα οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως την Πέμπτη έγινε στην Αθήνα ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους της Παναχαϊκής, όπου συμμετείχε και ο Σάκης Καλογερόπουλος, και εκπροσώπους μεγάλης αθηναϊκής εταιρείας με στόχο να κλείσει ένα δυνατό deal για τους κοκκινόμαυρους χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες αλλά λέγεται πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Επίσης σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση για συμφωνία με γνωστή εταιρία που έχει έδρα και στην Πάτρα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Παναχαϊκή, η οποία προσπαθεί να βρει και άλλα έσοδα προκείμενου να καλύψει τις υποχρεώσεις της αφού μην ξεχνάμε πως σε λίγο ξεκινούν και τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας νέων. 

ΤΕΛΟΣ Η ALPHA SECURITY, ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  

Στο μεταξύ, πρόωρο «διαζύγιο» είχαμε ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και την εταιρεία φύλαξης alpha security που τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη της φύλαξης του γηπέδου καθώς οι δύο έλυσαν τη συνεργασία τους. Μάλιστα ήδη έχει βρεθεί η εταιρεία που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τη φύλαξη του γηπέδου της Αγυιάς στις εντός έδρας αναμετρήσεις και οι πληροφορίες λένε πως είναι εταιρεία security από την Αθήνα η οποία εκτός απρόοπτου θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό.Σε ό,τι αφορά τους λόγους που προέκυψε πρόωρο διαζύγιο με την πατρινή εταιρία, δεν έχουν διευκρινιστεί ωστόσο λέγεται πως υπήρχαν παράπονα σχετικά με την διαρροή κόσμου στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια αφού είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να μπαίνουν πολλοί περισσότεροι φίλαθλοι σε σχέση με τα εισιτήρια που είχαν κοπεί. 

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα με προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο και τον Μπαξεβάνο να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής. Όπως όλα δείχνουν είναι δεδομένη η επιστροφή του Σταμόπουλου στην αρχική 11άδα και απομένει να δούμε αν ο Παπατόλιος θα μετακινηθεί στην μεσαία γραμμή ή όχι, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα-αύριο. Οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς όπως και αύριο όπου θα γίνουν οι τελικές δοκιμές και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search