ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πετρούνιας: Διψασμένος για τη συνέχεια

Με ίωση αναγκάστηκε να αγωνιστεί ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κότμπους και η κακή έξοδος σε μια κατά τ’ άλλα άψογη εκτέλεση προγράμματος, τον έφερε στην 2η θέση, κάτι που κάνει πλέον εξαιρετικά δύσκολη την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Για να το πετύχει θα πρέπει να νικήσει και τους τρεις αγώνες της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθούν μέσα στο 2020 (Μελβούρνη, Μπακού, Ντόχα).

Πάντως ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δείχνει ξεκάθαρα πως πιστεύει ότι θα ξαναβρεί τον ασυναγώνιστο εαυτό του και πως θα τα καταφέρει να είναι και πάλι παρών στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, έγραψε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα:

«Η 2η θέση με ένα μεγάλο λάθος και μια ίωση που με ταλαιπωρούσε δεν μπορεί παρά να με αφήσει ευχαριστημένο και ταυτόχρονα διψασμένο για την συνέχεια...».  

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κοκαϊνης και ακατέργ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Masters της Ρώμης!Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε 2-0 σετ της Ανχελίνα Καλίνινα (7-6, 6-0) στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης μετ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «κατάφωρη παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών» κατηγορεί τη Βόρεια Μακεδονία το υπουργείο Εξωτερικών στον απόηχο της πρωτοφανούς πρόκλησης της νέας προέδρου της χώρας Σιλιάνοφσ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Για μένα γιορτή της Μητέρας είναι κάθε φορά που πηγαίνω Κρήτη και συναντιόμαστε. Στα μάτια της μητέρας μας θα είμαστε πάντα παιδιά. Να σε χαιρόμαστε και σε ευχαριστώ για όλα!» ανα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
Image
Image

Search