ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υποψήφια Για Την Επιτροπή Αθλητών Της ΔΟΕ Η Στεφανίδη

Η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη είναι και επίσημα υποψήφια για την Επιτροπή Αθλητών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, στις εκλογές που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η ΕΟΕ έκανε γνωστό ότι η υποψηφιότητα της Ελληνίδας αθλήτριας εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, που διεξήχθη στη Λωζάνη, ύστερα από εξέταση όλων των υποψηφιοτήτων των αθλητών και αθλητριών που είχαν προταθεί από τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές. Η εκλογή των τεσσάρων νέων μελών της Επιτροπής Αθλητών θα γίνει κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο

Πηγή:ΑΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τον τρόμο βιώνουν μία 38χρονη κι τα δύο παιδιά τους σε περιοχή της Δράμας, καθώς σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, το οποίο ήταν σταθμευμένο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
Image
Image

Search