ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προμηθέας: Έχασε από την Βίρτους των αστέρων

 Η πρωτιά στον όμιλο χάθηκε για τον Προμηθέα μετά την αποψινή ήττα στην Μπολόνια από την ισχυρή Βίρτους που έφτασε στο 88-75, καλύπτοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα (78-69) και βρίσκεται με 7-2 στην πρώτη θέση του ομίλου, με την ελληνική ομάδα να βρίσκεται στο 6-3.

 

Οι Πατρινοί δεν μπήκαν καλά στο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 14-0, χωρίς μάλιστα να έχει περάσει μέσα ο Τεόντοσιτς. Ξεπέρασαν το στείρο πρώτο εξάλεπτο, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην Ιταλία.

 

Και στη δεύτερη περίοδο η Βίρτους μπήκε δυνατά με σερί 8-0 (27-16, 12’) με τον Ουίμς, όσο ο Προμηθέας προσπαθούσε να μην ξεφύγει η απόσταση, κυρίως με τον Μπαμπ και τον Κασελάκη (44-35, 20’).

 

Η συγκέντρωση του Προμηθέα στο τρίτο δεκάλεπτο, ιδίως στην άμυνα, έφερε τα πάνω-κάτω και μαζί με την… έκρηξη του Φίλερ, το ροκάνισμα της διαφοράς και την ισοφάριση (51-51, 26’)!

 

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς απάντησε με ξέσπασμα χάρη στην ποιότητά της (65-57), αλλά ο Μαντζούκας στο φινάλε της περιόδου έδωσε ανάσα (65-59), που ήταν μόνο προσωρινή, αφού ο Τεόντοσιτς πήρε μπροστά για το 74-62 (33’).

 

Ο Μάκης Γιατράς έδωσε την ευκαιρία σε Μαντζούκα, Μπαζίνα, Καφέζα και Κουρουπάκη στην τελική ευθεία (82-73, 37’), τελειώνοντας το παιχνίδι με πεντάδα που είχε τέσσερις έφηβους και τον Κατσίβελη, όσο η Βίρτους καθάριζε την υπόθεση νίκη.

 

Φρανκ Γκέινς και Κάιλ Ουίμς τοπ σκόρερ της Βίρτους του Τζόρτζεβιτς. Για τους Πατρινούς ξεχώρισαν Φίλερ και Μπαμπ.

 

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 44-35, 65-59, 88-75

 

ΒΙΡΤΟΥΣ (Τζόρτζεβιτς): Γκέινς 16, Παζόλα 6, Μπάλντι Ρόσι 7, Μάρκοβιτς 2, Ρίτσι 8, Ντέλια 12, Κούρνο 4, Χάντερ 5, Ουίμς 14 (6ρ), Τεόντοσιτς 8 (7ασ), Γκέιμπλ 6.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Μπαμπ 17, Λίποβι 3, Καφέζας, Αγραβάνης 4, Κασελάκης 8, Κουρουπάκης, Κατσίβελης 7 (5ασ), Φίλερ 20, Ρόμπινσον 5, Έλις 5 (5ρ), Μαντζούκας 4, Μπαζίνας 2.

 

Οι Πατρινοί που έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρόκριση πλέον με 6-3, ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με Μονακό και Ανδόρα, την οποία υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα (17/12, 19.30)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 7π.μ. Θεία Λειτουργία εἰς τόν Ἱερόν Ναόν Παναγίας Ἀλεξιωτίσσης. Τιμή εἰς τόν Ἐθνομάρτυρα Ἱερέα Γεώργιο, τόν σφαγιασθέντα ὑπό τῶν Τούρκων ἐν ὣρᾳ τῆς Θείας Λειτουργίας, τήν Κυριακή τῶ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
Image
Image

Search