ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συναντήθηκαν Βασιλακόπουλος και Λιόλιος στα γραφεία της ΕΟΚ

Λίγες ημέρες αφού τέθηκε σε λειτουργία (6/2), με δική του πρωτοβουλία, η ανοιχτή πλατφόρμα δημόσιου διαλόγου για το μπάσκετ (https://dwsepasa.gr), ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πατρών Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, το πρωί της Τρίτης (11/2) στα γραφεία της Ομοσπονδίας. 

 

 

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, που αναμένεται να είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, κάλεσε τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού μπάσκετ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να καταθέσει τις προτάσεις του συμμετέχοντας στον ανοικτό διάλογο στην σχετική πλατφόρμα. 

 

 

Την Τετάρτη (12/1), ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.  

 

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος και ο κ. Λιόλιος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινίασε την πλατφόρμα dwsepasa.gr με στόχο την ανοιχτή δημόσια συζήτηση για το μπάσκετ, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

 

Ο κ. Λιόλιος ενημέρωσε τον κ. Βασιλακόπουλο σχετικά με τους βασικούς άξονες της πρωτοβουλίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για έναν ουσιαστικό ανοιχτό διάλογο μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων στο μπάσκετ.

 

Παράλληλα, παρέθεσε τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την διάδραση του κόσμου με την πλατφόρμα, με τον αριθμό των συμμετοχών να είναι εντυπωσιακός.

 

Επίσης κάλεσε τον κύριο Βασιλακόπουλο να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία και μέσω του θεσμικού του ρόλου να παροτρύνει τους φιλάθλους να συμμετάσχουν μαζικά στην πλατφόρμα, σε έναν ειλικρινή διάλογο καταθέτοντας τις απόψεις τους για το αύριο του αθλήματος... »

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/4) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το πολιτικό ντόμινο με τις «ορφανές» ψήφους των Σπαρτιατών μετά το «άκυρο» στη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις αντιπαραθέσεις μετα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για κάτι τέτοια βράδια τον πήρε, για κάτι τέτοια βράδια πήρε κι αυτός την απόφαση να περάσει στην απέναντι πλευρά του ποταμού και να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Κώστας Σλούκας έπ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Ρόμα ξεκίνησε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 71ο λεπτό, καθώς ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς. Το σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search