ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγγλία: Η Λίβερπουλ θέτει σε αναγκαστική άδεια υπαλλήλους της

Σε υποχρεωτική άδεια έθεσε μέρος του διοικητικού της προσωπικού η Λίβερπουλ, σε μία προσπάθεια να περιορίσει το κόστος λειτουργίας του συλλόγου, για όσο διάστημα διαρκεί το lockdown λόγω του κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από το κράτος, όπως προβλέπει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης θα καλύψουν το υπόλοιπο των αποδοχών τους.

Η Νιούκαστλ και η Τότεναμ ήταν οι πρώτοι σύλλογοι της Premier League που αποφάσισαν να θέσουν εργαζομένους τους σε υποχρεωτική άδεια, δεχόμενες σκληρή κριτική.

Το παράδειγμά τους ακολούθησαν η Μπόρνμουθ και η Νόριτς, με τη Λίβερπουλ να προστίθεται σε μία «αλυσίδα» που αναμένεται να μεγαλώσει τις προσεχείς ημέρες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=CVz9sR6MMdo&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81% . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από το A1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι υπομνήματα ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του, κατά τη σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων είπε τα εξής: Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην επιφάνεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χθες (Τρίτη 23 Απριλίου) το πρωί, συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Πατρέων, υπό τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Αναστασί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=CVz9sR6MMdo&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD  
Image
Image

Search