ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Premier League: Πάνε για… μετωπική παίκτες και ομάδες!

Ο κορονοϊόs έβαλε στον «πάγο» την Premier League, με τους διοικούντες της -σε συνεργασία με τις ομάδες- να προσπαθούν να φτιάξουν ένα πλάνο για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, μόλις φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες. Το πρόβλημα –όμως- που έχει  προκύψει με την άρνηση των ποδοσφαιριστών, για μείωση στους μισθούς τους, φαίνεται πως είναι σημαντικό.

Οι παίκτες της Premier League δεν κάνουν πίσω στην πρόταση που έχουν δεχθεί από πλευράς ομάδων, για μείωση στους μισθούς τους (30%), “ψαλίδι” που συμβαίνει στα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, λόγω της πανδημία του κορονοϊού.


Απώλειες σοκ στην Premier League – Τόσα θα χάσει κάθε ομάδα

Η “απόσταση” αυτή όμως δεν φαίνεται να… καλύπτεται, αφού στη νέα επικοινωνία που είχαν οι αρχηγοί των ομάδων, διατυπώθηκε και πάλι η θέση να μην γίνει καμία υποχώρηση, πέρα από το να δεχθούν να υπάρξει καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων τους.

Οι παίκτες είναι της άποψης πως οι ιδιοκτήτες των ομάδων έχουν τα οικονομικά αποθέματα για να μην αλλάξει τίποτα, με την επανέναρξη της σεζόν. Το μέλλον της Premier League παραμένει έτσι στον… αέρα, με το αγγλικό πρωτάθλημα να κινδυνεύει με σοβαρό οικονομικό “πλήγμα” ειδικά αν διακοπεί οριστικά η σεζόν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας) προχώρησε αργά το βράδυ της Πέμπτης (28/3) η Β . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search