ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κραυγή αγωνίας από τον Ρόμπσον ντος Σάντος

Ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, ο Ρόμπσον ντος Σάντος, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. 

 

Σε video που ανέβασε στο Instagram ο 40χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ της Παλμέιρας υποστηρίζει ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι τόσο σοβαρά, που δεν έχει πλέον να φάει και ότι τις τελευταίες ημέρες πίνει μόνο νερό. 

 

Προφανώς θύμα της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός, ο Ρόμπσον εργαζόταν έως τον περασμένο Μάρτιο στην Καλλιθέα που βρίσκεται στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου της Γ΄ εθνικής και διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο στη Football League. 

 

Τη διετία 2017-19 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον Πανιώνιο (ακαδημίες και πρώτη ομάδα υπό τον 'Ακη Μάντζιο και τον Τάκη Λεμονή) και στον Ηλυσιακό με προπονητή τον συμπατριώτη του Λουτσιάνο. 

 

«Ντρέπομαι πάρα πολύ να κάνω αυτό το video, αλλά το κάνω από ανάγκη και θέλω να συζητήσω μαζί σας. Εδώ και δύο μήνες δεν δουλεύω, δεν πληρώνω το νοίκι μου, δεν πληρώνω φως και νερό. Το πιο σημαντικό, αυτό που με τρελαίνει και με πονάει περισσότερο, είναι ότι εδώ και τρεις μέρες δεν τρώω τίποτα. Πίνω μόνο νερό γιατί δε έχω λεφτά να φάω. Η φωνή μου τώρα τρέμει...» είναι το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρόμπσον ντος Σάντος, πατέρα δύο κοριτσιών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο 25χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά. Ο εκλιπών, νοσηλεύονταν, σε κρίσιμη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search