ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

"Ασφάλισε" με νέες πόρτες το καταφύγιο στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας

Λύση στο πρόβλημα προστασίας του ιστορικού κειμηλίου που διαθέτει η Πάτρα κάτω από τα Ψηλά Αλώνια, στο καταφύγιο του κέντρου της πόλης δοθηκε με την τοποθέτηση δυο νέων μεταλλικών πορτών που τοποθετήθηκαν στις αντίστοιχες εισόδους του. Τις πόρτες κατασκεύασαν τα συνεργεία σιδεράδων του Δήμου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον τελευταίο νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, τον οποίο φέραμε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του (κλαδοθρυμματιστή, φορτηγά κ.λπ.), καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται το εργοτάξιο του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του (κλαδοθρυμματιστή, φορτηγά κ.λπ.), καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται το εργοτάξιο του ΟΣΕ στον Άγιο Βασίλειο.
Image
Image

Search