ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eυχαριστήριο από Σύλλογο «Ο Αιμοδότης»

Τίς ημέρες αυτές περνάμε σε ένα επόμενο στάδιο τής επιδημιολογικής κρίσης που μαστίζει τους τελευταίους δύο μήνες την πατρίδα μας αλλά και τον πλανήτη ολόκληρο. Οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών υγείας τεράστιες και παράλληλα οι τρέχουσες ανάγκες πασχόντων συνανθρώπων μας από άλλες αιτίες δεν έπαψαν ούτε να υπάρχουν ούτε μειώθηκαν. Οι ανάγκες για αίμα εξακολούθησαν να υπάρχουν αυξημένες. Ο «Αιμοδότης» ήταν παρών στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών. Όπως είναι παρών επι σαράντα συναπτά έτη και το έργο των οραματιστών που τον ίδρυσαν συνεχίστηκε με πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο και σε αυτήν την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη συγκυρία.

 

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του «Αιμοδότη» σήμερα θέλει να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια. Θέλει να ευχαριστήσει το μεγάλο πλήθος των φίλων εθελοντών αιμοδοτών, παλαιών και νέων, που προσήλθαν με ενθουσιασμό σε κάθε αιμοδοσία τακτική η έκτακτη που οργάνωσε ο σύλλογος και εισέφεραν σημαντικά μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

 

Τίς θερμές μας ευχαριστίες οφείλουμε επίσης να δώσουμε στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας» που με απόλυτη ασφάλεια , αίσθημα ευθύνης και απόλυτο επαγγελματισμό είναι ο φορέας που υλοποιεί την κάθε αιμοληψία. Όπως ακριβώς γίνεται και στα 40 χρόνια τής άψογης συνεργασίας μας.

 

Δημόσια λοιπόν ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες και την Αιμοδοσία του «Αγίου Ανδρέα» τους ευχόμαστε υγεία πρώτιστα και δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

 

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι συνεχίζονται οι τακτικές αιμοδοσίες την  Δευτέρα 25η Μαΐου και  την Τετάρτη 27η Μαΐου 2020, από ώρα 17.30 μ.μ. έως 21.15 μ.μ. στα γραφεία του Αιμοδότη Βότση 51 και Κανακάρη

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα:« Στρατηγική της κυβέρνησης στα Δυτικά Βαλκάνια»: Μετά από μία περίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγει σε άλλη πόλη της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.  O
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
Image
Image

Search