ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Eθελοντική αιμοδοσία στο ΚΕΤΧ

Την Παρασκευή, 29Μαΐου 2020, πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας, καθώς και στρατιωτικού προσωπικού, που υπηρετεί στις Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Στρατού περιοχής Πατρών, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, συγκεντρώνοντας 47 φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΕΘ.Α., που υπηρετούν την Εθνική Άμυνα της χώρας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από την αυταπάρνηση και την συναίσθηση καθήκοντος, που τους διακρίνει, λόγω της κρίσιμης και σημαντικής αποστολής τους, έχουν συναίσθηση και της κοινωνικής τους ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους πάσχοντες και χρήζοντες βοήθειας συνανθρώπους μας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πάτρας και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. Ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδηγια τη βοήθεια και τη συμπαράστασή του, καθώς επίσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν. Άγιος Ανδρέας για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία του με το Σύλλογό μας και την Τράπεζα Αίματος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search