ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ποιες περιοχές της Πάτρας θα μείνουν χωρίς νερό την Πέμπτη

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη  9-7-20  και από ώρα 9.00 έως 14.00 λόγω αποκατάστασης βλάβης στον κεντρικό αγωγό μεταφοράς νερού στην περιοχή της Αρόης, θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότηση στις περιοχές: 

 

Μπάλλα - Βούντενη - Άνω Κάτω Συχαινά - Ξερόλακκα - Αγ. Τρύφωνας - Άνω Κάτω Λυκοχωρός - Γηροκομειό -Σαμακιά -Αρόη - Παγώνα - Εγλυκάδα - Προφ. Ηλίας - Διάκου.

 

Σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΠ αναφέρει:

 

Παρακαλούμε να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα για τα οποία μιλούσαν οι μετεωρολόγοι έκαναν την εμφάνισή τους και ο καιρός αγρίεψε στην Θεσσαλονίκη με χαλάζι και πολλούς κεραυνούς. Το χαλάζι που έπε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

«Καταπέλτης» είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών του Τμήματος των Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο σημειώθηκε η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα.  . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 40χρονο ο οποίος φέρεται ότι χτύπησε την 28χρονη σύντροφ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε Ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού» πέρασαν τις Άγιες Μέρες του Πάσχα τα δυο παιδιά από τη Ζάκυνθο που κακοποιήθηκαν από τη θετή μητέρα τους και παρέμεναν, έως ότου αποφανθεί η δ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε τον περίπατό του στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας άφησε χθες το πρωί ένας 77χρονος άνδρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο δρόμο από περαστικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής, που θα πραγματοποιηθούν, αύ
Image
Image

Search