ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τους συνταξιούχους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ:

Κυβέρνηση ΝΔ και Μητσοτάκης έβαλαν με το έτσι θέλω, χέρι στη τσέπη των συνταξιούχων. Μετά τις αναρίθμητες περικοπές των συντάξεων επί κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ το ΣτΕ εκδίκασε την επιστροφή 3,9 δις ευρώ από αυτά στους συνταξιούχους, η Κυβέρνηση της ΝΔ με παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού έκοψε τα ποσά που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις και τα δώρα και ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή μόνο …900 εκατομμυρίων. Ακόμη και αυτά τα 3,9 δις αποτελούν μόνο ένα πολύ μικρό μέρος από τις τεράστιες απώλειες των συνταξιούχων τα τελευταία χρόνια.
Η Κυβέρνηση του «Νόμου και της Τάξης» αποδεικνύει ότι οι νόμοι και τα δικαστήρια υπάρχουν μόνο όταν εξυπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Και όταν αυτά δεν τους εξυπηρετούν, τα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να αποδεχτούν την κλοπή του ιδρώτα τους. Οι συνταξιούχοι, με τους αγώνες και την πείρα τους, να συσπειρωθούν στα σωματεία τους. Παλιές και νέες περικοπές, παλιά και νέα μέτρα, θα κριθούν στους δρόμους του αγώνα.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δασαρχεία και Δήμοι έχουν λάβει ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να πράξουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών και καθημερινά προσπαθούν να καλύψουν όσα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Λάρισας διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρειου Πάγου, την μήνυση γονέα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών προκειμένου να αποσταλεί στην Βουλή για να . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη και είναι σωρευτική. Η μοτοσυκλέτα δεν είχε κανένα περιθώριο ελιγμού. Το όχημα που οδηγούσε ο κατηγορούμενος έφραξε όλο το μήκος της λω . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην τέως εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Μαρία Τατάκη, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, το Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν στην Εγλυκάδα, σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου. Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ, ανακοινώνεται ότι από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα υπάρξει π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματο
Image
Image

Search