ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Φωτεινό Αστέρι δίνει το παρόν και τους καλοκαιρινούς μήνες

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει δυναμικά την δράση του στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού, όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Το Δ.Σ  και οι εθελοντές  του συνεχίζουν με υπευθυνότητα, την καθημερινή διανομή τροφίμων στα παιδιά και τις οικογένειες, που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα στήριξης. Θέλουν να ευχαριστήσουν όλους, όσους βοηθούν το έργο τους με οποιοδήποτε τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση της πολύτιμης αυτής δράσης. Δυστυχώς η ανάγκη για βοήθεια σε οικογένειες που ζουν με μεγάλες ελλείψεις ακόμα και στα πιο βασικά είδη, συνεχώς αυξάνεται. Το Φωτεινό Αστέρι βρίσκεται πάντα δίπλα  τους, δίνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Γιατί για κάποια παιδιά, τα είδη πρώτης ανάγκης θεωρούνται  είδη πολυτελείας. Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις ένα παιδί που σε χρειάζεται.

Το Φωτεινό Αστέρι, λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ  στην διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 122 στην Πάτρα. Τηλέφωνα επικοινωνίας/ 2611.122497&6981.044800 & στο e.mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Γιατί κάποια παιδιά μας έχουν ανάγκη!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search