ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Αλλαγές δρομολογίων από σήμερα στο Αστικό ΚΤΕΛ

Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό ότι το Αστικό ΚΤΕΛ Πατρών θα εκτελεί αποκλειστικά τα ακόλουθα δρομολόγια από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

 https://www.astikopatras.gr/grammes

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στους δρόμους του Μάλμε, στη Σουηδία, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision, λίγες ώρες προτού να παρουσιαστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροποιείται ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. μετά το συγκλονιστικό περιστατικό της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου.Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε τον περίπατό του στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας άφησε χθες το πρωί ένας 77χρονος άνδρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο δρόμο από περαστικ
Image
Image

Search