ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

«Ομάδες για μονογονείς σε Πάτρα & Αίγιο από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις»»

 

Ομάδες για μονογονείς πρόκειται να υλοποιηθούν από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, σε Πάτρα και Αίγιο με θέμα: «Μονογονείς αλλά όχι μόνοι». 

Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός σε όποια μορφή οικογένειας και αν καλείται κάποιος να λειτουργήσει, ωστόσο για τους μονογονείς υπάρχουν και επιπλέον προκλήσεις που καλούνται να τις διαχειριστούν για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

  Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις έχει προγραμματίσει δυο ομάδες μονογονέων σε Πάτρα και Αίγιο, οι οποίες θα υλοποιηθούν από επαγγελματίες ψυχικής υγείας με εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων. Ειδικότερα, η ομάδα της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί κάθε Τετάρτη από 11 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2020, 17.30– 19.30 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 35) και η ομάδα του Αιγίου θα λειτουργήσει κάθε  Δευτέρα από 9 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2020, 17.30– 19.30 στο στέκι της ομάδας εθελοντών Αιγίου (προαύλιος χώρος Ι.Ν.Αγίου Παντελεήμονα). 

Η συμμετοχή στις ομάδες είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνες: κ. Χαρά Αλεξίου – Ψυχολόγος & κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., στην ιστοσελίδα: https://www.kpachaia.gr αλλά και στην σελίδα https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search