ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Xωρίς νερό σήμερα Δευτέρα περιοχές της Πάτρας

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι  «την  Δευτέρα   1η Φεβρουαρίου 2021, από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ.,  λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου της Δημοτικής Ενότητας Ρίου.

*** Επίσης, την  Τρίτη   2 Φεβρουαρίου 2021, από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ..  λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Ακταίου της Δημοτικής Ενότητας Ρίου.

Παρακαλούμε να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.

Από την Υπηρεσία μας θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση των συμπολιτών».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία χορών, μουσικής κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Στον Πύργο, εγκυμονούσα γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό. Όπως ανέφερε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην  Πάτρα θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, μετά και την έναρξη αντιπυρικής περιόδου, αλλά και και τις πρώτες φωτιέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακαριαίο θάνατο βγήκε 72χρονη ηλικιωμένη στο κέντρο της πόλης της Χίου,  το μεσημέρι της Τρίτης (07.05.2024), όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού. Την ατυχή ηλικιωμένη εντόπισε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Στον Πύργο, εγκυμονούσα γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία τον πρώην σύζυγό της για ξυλοδαρμό. Όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην  Πάτρα θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, μετά και την έναρξη αντιπυρικής περιόδου, αλλά και και τις πρώτες φωτιές που εκδηλώθηκαν στ
Image
Image

Search