ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας: Διαδικτυακά σεμινάρια

Το ΜΠΣ «Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου, Εξαρτήσεις και Νέες Τεχνολογίες» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Παν/μίου Πατρών και το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αχαΐας, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «Νέα Πραγματικότητα-Νέες Προκλήσεις. Τρόποι διαχείρισης της διπλής κρίσης σε συνθήκες αβεβαιότητας», την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 18:00-20:30. 

 

Το webinar περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομιλίες: «Νέα δεδομένα στη χρήση του διαδικτύου στην εποχή της πανδημίας» από τον κ. Γεώργιο Κορμά, Ιατρό, Υπεύθυνο της Γραμμής Βοήθειας του help-line του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Συντονιστή του Προγράμματος Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο-ΕΚΠΑ, «Οι επιδράσεις της πανδημίας στη σχολική κοινότητα και ο ρόλος της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας  στη διαχείρισή τους» από τον Δρ. Βασίλη Κούτρα, Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και «Την ψυχική υγεία και τα μάτια σας: Μαθήματα από τη θετική ψυχολογία» από το Δρ. Αναστάσιο Σταλίκα, Καθηγητή Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας. Την Ημερίδα συντονίζουν ο κ. Ιωάννης Δρίτσας και η κα Γιάννα Ζορμπά.

 

Στόχος του webinar είναι να αυξήσουμε την ενημερότητά μας σε θέματα που μας προβληματίζουν και μας απασχολούν την περίοδο της πανδημίας, να φωτίσουμε διαφορετικές πλευρές και τρόπους αντιμετώπισης που θα ενισχύσουν την ψυχική μας ανθεκτικότητα και θα μας προετοιμάσουν καλύτερα για τη μετά πανδημία εποχή.

 

Το webinar είναι δωρεάν και απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες υγείας κ.ά.

 

Θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/7561629778?pwd=anA2Rk1BdUhTS2ZhZC9lZUpwbmVU... (Meeting ID: 756 162 9778 Passcode: 057230)

 

θα γίνει αναμετάδοση στο κανάλι του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» στο youtube

 

https://www.youtube.com/channel/UCX2Oz4MY62Jk8Hey_MxwY7A

 

καθώς και μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis

 

            Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2610 226948 και 2610 623290, καθημερινά 8:00-15:00.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Η ειλικρινής σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους συμπολίτες μας, θα είναι ο οδηγός μας και στο τέλος της θητείας μας, θα μας εμπιστευτούν ξανά." Αυτό επεσήμανε στην πρώτη του συνέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

523 περιστατικά, τα περισσότερα αφορούσαν µέθη και πτώσεις Σε 523 ανήλθαν τα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο τριήµερο του Πατρινού Καρναβαλιού οι ιατροί και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αφότου το ξέφρενο γλέντι του καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search