ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Καταγγελία σωματείου για τα διαδραματιζόμενα στο ΠΠΝΠ

Σε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης "Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πορεία" αναφέρεται:

       Αν  λάβουμε υπόψιν μας την ΑΡΝΗΣΗ υπογραφής, από τον Γεν. Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ  (Πρόεδρος ΔΑΚΕ Νοσοκομείων), της επιστολής του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ που σας κοινοποιούμε, για τις ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ του ΠΠΝΡΙΟΥ, από τις ΘΕΣΕΙΣ   ΕΥΘΥΝΗΣ που κατέχουν.

         ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ

Αυτές οι προαναφερόμενες ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ, που έγιναν κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων (Ν. 4369/16, άρθρο 30), από αναρμόδιο όργανο, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και μάλιστα ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΕΣ.

          Ο Αν. Διοικητής του ΠΠΝΡΙΟΥ,    αν και εκ του Νόμου δεν έχει έχει τέτοια δικαιοδοσία, ΕΠΑΝΗΛΘΕ, ακόμη μια φορά, στις ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ που πρόσφατα είχε κάνει και είχε αναγκαστεί να πάρει πίσω από τις παρεμβάσεις που του ασκήθηκαν από το Συνδικαλιστικό Κίνημα.

        Μιλάμε για ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΤΟΜΕΑΡΧΩΝ, που προστίθονται στην χωρίς λόγο ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ – ικανότατου στελέχους του ΠΠΝΡίου, αλλά και ΜΊΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ – ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ενός συνδικαλιστή όχι για λειτουργικές ανάγκες του Νοσοκομείου, αλλά γιατί εναντιώνεται με διάφορες ανακοινώσεις του στόν Αναπληρωτή και όχι μόνον…..αν είναι δυνατόν.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

Τα ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

και βέβαια δημιουργούν την χειρότερη των εντυπώσεων, σε ένα Νοσοκομείο που ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ έχει ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ, δεδομένου ότι παραμένει ΑΚΕΦΑΛΟ από ΔΙΟΙΚΗΤΗ για πάνω από 6 μήνες, γεγονός που σαφώς σηματοδοτεί την παράνομη συνέχιση της λειτουργίας του Δ.Σ και το ΑΚΥΡΟΝ των αποφάσεών τους, για το τελευταίο διάστημα.

   Και αντί

να ασχοληθούν  με όλα αυτά τα άκρως σοβαρά λειτουργικά τους ζητήματα, ασχολούνται με τις ΚΑΡΑΤΟΜΕΣΕΙΣ που σαφώς δεν επιβάλλονται από καμία λειτουργική αναγκαιότητα.

        Καλούμε λοιπόν τον εν λόγω  Αν. Διοικητή, τον οποίο και καταγγέλλουμε γι΄ αυτήν του την ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, να πάρει πίσω όλες αυτές τις προαναφερόμενες ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του, καθώς επίσης και την ΔΑΚΕ, του ΠΠΝΡΙΟΥ, την Νομαρχιακή αλλά και την κεντρική, να πάρουν ΔΗΜΟΣΙΑ θέση για όλα αυτά που διαδραματίζονται στο ΠΠΝΡΙΟΥ, όπως έπαιρναν θέση και κατά το παρελθόν για τέτοιες περιπτώσεις.


Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search