ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΠΟΕΔΗΝ για το επίδομα υγειονομικών

Η Ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Μέχρι τώρα  η μοναδική παροχή που πήραμε για τη συμμετοχή μας στον υγειονομικό πόλεμο είναι μισός βασικός μισθός πέρυσι το Πάσχα  που αντιστοιχεί σε 400 με 600 ευρώ ανάλογα το μισθολόγιο κλιμάκιο.  Επί πλέον δόθηκε ένα επίδομα   σε όσους συναδέλφους  εργάζονταν στις ΜΕΘ και τις κλινικές κορωνοϊού από δωρεά του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΝΙΑΡΧΟΥ που δίχασε, διαίρεσε το προσωπικό. Ακόμη  και τώρα υπάρχουν αντιδράσεις για αυτό το επίδομα για τον τρόπο που μοιράστηκε.

         Έρχεται τώρα η κυβέρνηση με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης  να χορηγήσει επίδομα σε  κατηγορίες υγειονομικών και όχι σε όλους.
      Για άλλη μια φορά λειτουργούν επιπόλαια και άστοχα,  εν καιρώ πανδημίας που τα νοσοκομεία  νοσηλεύουν πολλά περιστατικά κορωνοϊού. Διχάζουν και  διαιρούν  το προσωπικό για άλλη μια φορά.
      Το υγειονομικό προσωπικό βρίσκεται όλο στη πρώτη γραμμή της μάχης και δεν δεχόμαστε τη νέα  διαίρεση, το νέο διχασμό.   Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση ότι θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις. Επίδομα τώρα και σε όλους.
      Δεν μπορεί η κυβέρνηση να θεωρεί ότι κάποια κατηγορία υγειονομικών προηγείται.
Ούτε να εμφανίζει ως παροχή  την άρση αναστολής των αδειών για τους υγειονομικούς μετά από 7 μήνες.
   Ένα αυτονόητο δικαίωμα  που  περιέκοψε για να καλύψει τις τεράστιες  ελλείψεις σε προσωπικό των νοσοκομείων.
       Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, για το 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογέν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βαρβάκειο Αγορά στο κέντρο της Αθήνας επισκέφτηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συζήτησε με επαγγελματίες και πελάτες «Η αξιοκρατία λείπει στη χώρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση της θετικότητα παρουσιάζουν οι ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος - SARS/CoV-2, ιοί γρίπης και αναπνευστικός συγκυτιακός ιός/RSV.  Σε υψηλά όμως για την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και κατά συναυτουργία διώκεται 43χρονος από το Τσιφούτ Καστέλι, ο οποίος φέρεται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση της ένοπλης επίθε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
Image
Image

Search