ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Φωταγώγηση κτιρίων της Περιφέρειας για την Ημέρα ατόμων με Νόσους του Εντέρου 

Η 19η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ), με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ασθενών και του ευρύτερου κοινού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου όπως η Νόσος του Crohn και η Ελκώδης Κολίτιδα. 

«Πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και μεταξύ αυτών περίπου 20.000 Έλληνες και Ελληνίδες ζουν με τη νόσο του Crohn ή την ελκώδη κολίτιδα. Είναι άνθρωποι που προχωρούν με αισιοδοξία, παρόλα τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της πάθησής τους, άνθρωποι ξεχωριστοί με δεξιότητες που μπορούν να φέρουν την αλλαγή για μια ζωή χωρίς περιορισμούς. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενώνει τη φωνή της με την ΙΦΝΕ Αχαΐας στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας της ζωής των ατόμων με ΙΦΝΕ και στέκεται κοντά στους ανθρώπους αυτούς  διεκδικώντας μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για όλους», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα Υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας  ατόμων με Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (ΙΦΝΕ) η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το βράδυ της 19ης Μαΐου 2021 θα φωταγωγήσει τα κεντρικά της κτίρια στην Πάτρα , τον Πύργο και το Μεσολόγγι. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search