ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών (ετ. Ιδρύσεως 1924), το οποίο εξελέγη στις αρχαιρεσίες την 10η.02.2024.

Η νέα Σύνθεση έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Φιλόπουλος

Αντιπρόεδρος Α’: Ιωάννης Κουλούρης

Αντιπρόεδρος Β’: Τάκης Βρυώνης

Γενικός Γραμματέας: Μάριος Γαλαριώτης

Ταμίας: Φερενίκη Φλωράτου

Μέλος: Αντώνης Κουνάβης

Μέλος: Ευάγγελος Αναγνωστόπουλος

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το πολυβραβευμένο στην Πάτρα «Φάουστ» παρήλασε στο Καρναβάλι της Μπούντβα του Μαυροβουνίου το «Πλήρωμα 94». Η καρναβαλική ομάδα ταξίδεψε μαζί με την μπάντα του Νίκου Λιόπετα και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Τη Δευτέρα 13 Μαΐου προγραμματίζοντα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις 80.000 υπολογίζει τις συνολικά τις κενές θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις του κλάδου επισιτισμού – τουρισμού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και στον Τουρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπλοκή μεταξύ ανδρών από το Πακιστάν που κατέληξε στον θάνατο ενός εκ των εμπλεκομένων και στον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη άνδρα έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής σε μπαρ στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το πολυβραβευμένο στην Πάτρα «Φάουστ» παρήλασε στο Καρναβάλι της Μπούντβα του Μαυροβουνίου το «Πλήρωμα 94». Η καρναβαλική ομάδα ταξίδεψε μαζί με την μπάντα του Νίκου Λιόπετα και συμμετείχαν από κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Τη Δευτέρα 13 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search