ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

"Αχαιών Αγάπης Γεύμα 2024" : Aποτίμηση και οικονομική ενίσχυση Συλλόγων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Παράρτημα Πατρών του Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» ευχαριστεί για μία ακόμα φορά δημοσίως όσους πλαισίωσαν με τη συμμετοχή τους το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας.

«Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία από κάθε άποψη κι αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που μας πλαισιώνετε» σημειώνει η εκπρόσωπος του Σωματείου στην Πάτρα Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη και προσθέτει: 

« Αυτό μας επιτρέπει να ανοίγουμε ακόμα μεγαλύτερη αγκαλιά και να ενισχύουμε πρόσωπα και συλλογικότητες που μάχονται στη ζωή και προσδοκούν ένα φωτεινότερο ελπιδοφόρο μέλλον». 

 Το ποσό που διανεμήθηκε ανέρχεται στις 13.000 ευρώ, και συγκεκριμένα στον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ»  κατατέθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ, στον παραολυμπιονίκη Νικόλα Παππαγγελή το ποσό των 4.000 ευρώ, στον Σύλλογο Φίλων Κλινικής αποκατάστασης ασθενών με κακώσεις Νωτιαίου Μυελού «Δημητρίου και Βέρρας Σφήκα» το ποσό των 4.000 και στο Κλινικό Παρατηρητήριο Πανεπιστημίου Πατρών το ποσό των 2.000.

Σ.Φί.Κ.Α: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΩΡΕΑΣ

Η Πρόεδρος το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου «Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Παν. Γεν. Νοσ. Πατρών Ασθενών με κακώσεις Νωτιαίου Μυελού “Δημήτρης και Βέρα Σφήκα”» (Σ.Φί.Κ.Α.) θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστήριες στην Πρόεδρο Κατερίνα Παναγοπούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα»  για τη στήριξή σας στις προσπάθειες που έχουν ήδη αναληφθεί από τη συντονίστρια του Π.Α.Σ.Γ. «Καλλιπάτειρα» - Παράρτημα Πάτρας κυρία Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη και αφορούν στην ενίσχυση του έργου του Σωματείου μας.

Ειδικότερα θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την δωρεά τους με το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000€) το οποίο κατατέθηκε στο λ/σμό ταμιευτηρίου του Σωματείου μας.

Η δωρεά αυτή καταχωρήθηκε στο βιβλίο εισόδων/εξόδων του Σωματείου και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την εκπλήρωση των σκοπών του σωματείου όπως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό του.

Τέτοιες ενέργειες περιποίουν τιμή για το εθελοντικό μας έργο, ιδιαίτερα τούτη τη στιγμή κατά την οποία στο μόνο που μπορούμε να στηριχθούμε, είναι στις πράξεις αλληλεγγύης και στον εθελοντισμό από υγιή  σωματεία όπως η «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάζουν οι πιστοί σε όλη τη χώρα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.   Το έθιμο προστάζει τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με μια 49χρονη γυναίκα να δολοφονεί τον 70χρονο πατέρα της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024), ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ειδοποίησε η ίδια . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη τραγωδία την Μεγάλη Παρασκευή (03/05/2024) σε χωριό στη Λιβαδειά καθώς μια 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Αμέσως οι γονείς της ειδοποίησα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις απογευματινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με μοναδικό επιβαίνοντα τον χειριστή του, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσεις, ενώ η δε
Image
Image

Search