ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πάτρα: Οι ΣΦήγΚΕΣ εντυπωσίασαν με το δρώμενο για τις “Σκάλες 2024”- Φωτό

Μας κέντρισαν καρναβαλικά οι ΣΦήγΚΕΣ με το εντυπωσιακό δρώμενό τους «Σκάλες 2024» που παρουσίασαν την Πέμπτη 14 Μαρτίου  στις σκάλες της Τριών Ναυάρχων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Πλήθος κόσμου προσήλθε να παρακολουθήσει την πρωτότυπη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας,

 

Το δρώμενο είχε αναφορά στην Όπερα του Verdi «AIDA», και συμμετείχαν 120 άτομα με εντυπωσιακές φορεσιές που μαγνήτισαν τα βλέμματα υπό τους ήχους της επικής μουσικής αξιοποιώντας τις σκάλες της Τριών Ναυάρχων. Με τις ΣΦήγΚΕΣ συνέπραξαν τμήματα της Σχολής χορού M.A School of Performing Arts και μέλη των πληρωμάτων 94 και 210.

Μετά την Τριών Ναυάρχων το δρώμενο αναπτύχθηκε στους δρόμους της Πάτρας με παρέλαση των μελών του θιάσου ακολουθώντας τη διαδρομή Περιμετρική Υψηλών Αλωνίων-Γούναρη-Κορίνθου- Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Πάτρα: Οι ΣΦήγΚΕΣ εντυπωσίασαν με το δρώμενο για τις "Σκάλες 2024"- Φωτό 6
Πάτρα: Οι ΣΦήγΚΕΣ εντυπωσίασαν με το δρώμενο για τις "Σκάλες 2024"- Φωτό 7

Στην πλατεία Γεωργίου Α΄, την πλατεία όπου παραδοσιακά χτυπά η καρδιά του Πατρινού Καρναβαλιού, οι συντελεστές παρουσίασαν αποσπάσματα από το δρώμενο και φωτογραφήθηκαν σε εντυπωσιακές λήψεις με φόντο την πρόσοψη του φωταγωγημένου Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», εμβληματικό χώρο της Πάτρας που άνθησε η όπερα και συνδέθηκε με την ιστορία του Καρναβαλιού.

Η παρουσίαση του δρωμένου «Σκάλες 2024» από τις ΣΦήγΚΕΣ ανέδειξε για 3η συνεχή χρονιά μέσα από δράσεις πολιτισμού σε ανοιχτούς χώρους, τοπόσημα και ομορφιές της πόλης μας.

Διασκευή –Σενάριο : Βικτωρία Αγγελοπούλου

Σκηνοθεσία : Τζίμης Πολίτης

Χορογραφίες: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Τοιχογραφίες: Βασίλης Ρουτζομάνης, Βικτωρία Αγγελοπούλου, Ασημάκης Στρατογιάννης

*Οι φωτογραφίες είναι του Βασίλη Παπαϊωάννου.

Πάτρα: Οι ΣΦήγΚΕΣ εντυπωσίασαν με το δρώμενο για τις "Σκάλες 2024"- Φωτό 8
Πάτρα: Οι ΣΦήγΚΕΣ εντυπωσίασαν με το δρώμενο για τις "Σκάλες 2024"- Φωτό 9
Πάτρα: Οι ΣΦήγΚΕΣ εντυπωσίασαν με το δρώμενο για τις "Σκάλες 2024"- Φωτό 10

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο παραπέμπονται να δικαστούν σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου, οι 25 αντιεξουσιαστές που το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πατρών, για διατά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Πάτρας, θα βρεθούν τμηματικά, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, οι συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 05:07 στον θαλάσσιο χώρο του Ηρακλείου Κρήτης.   Σύμφωνα με το Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, αφού άγνωστοι χρησιμοποίησαν drone για να αφήσουν εμπρηστικό μηχανισμό σε επιχείρηση. Συγκεκριμένα, κατέβασαν με drone εμπρησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search