ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

σπιράλ: «Γονείς: Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Μύθοι και πραγματικότητα» - Ανοικτή εκδήλωση στις 22 Απριλίου

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης σπιράλ, αναφέρονται τα εξής:

Μία διαδραστική εκδήλωση για γονείς μαθητών Λυκείου θα διοργανώσει το σπιράλ, την Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 6.30μμ, στο ξενοδοχείο MyWay.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ομάδα Εργασίας #Κοινωνία της δημοτικής παράταξης και αποσκοπεί στην ενημέρωση των γονέων για τον τρόπο συμπαράστασης των παιδιών τους που βρίσκονται στη φάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της φοίτησης, των εξετάσεων  και των περαιτέρω επιλογών. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και αυτοεκτίμησης κ. Ειρήνη Βολακάκη, η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους. 

Γονείς δεν γεννιόμαστε, μπορούμε όμως να προσπαθήσουμε να γίνουμε με τον καλύτερο τρόπο, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, απομυθοποιώντας καταστάσεις, προσδιορίζοντας πραγματικούς στόχους, κουβεντιάζοντας με ειδικούς αλλά και μεταξύ μας. Το σπιράλ καλεί, λοιπόν, στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου MyWay, (Όθωνος Αμαλίας 15) όλους τους ανήσυχους ενδιαφερόμενους γονείς που έχουν παιδιά που δοκιμάζονται διαγωνιστικά στο στίβο της ζωής (μαθητές Β' και Γ' Λυκείου) ή που ακολουθούν το μονοπάτι της γνώσης από μικρότερες τάξεις και επιθυμούν να ακούσουν, να μοιραστούν και να μάθουν όρια, συμπεριφορές και tips εμπειριών για να νιώσουν ωφέλιμοι και επαρκείς δίπλα στα πλάσματα τους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων που αφορούν συνδημότες μας οι οποίες -σε ιδανικές συνθήκες λειτουργίας μιας δημοτικής αρχής- θα αποτελούσαν θεματικές ενότητες μιας δραστήριας και απαραίτητης Δημοτικής Σχολής Γονέων. Η εισηγήτρια κ. Ειρήνη Βολακάκη, με… χιλιόμετρα συμβουλευτικής στον τομέα της σε μικρούς και μεγάλους, δέχτηκε με πολλή χαρά να είναι η πλοηγός αυτής της  πρώτης συνάντησης. Τίτλος της εκδήλωσης: «Γονείς: Μαθαίνοντας από τα λάθη μας – Μύθοι και πραγματικότητα». Δροσερά αναψυκτικά και καλή διάθεση με θέα το ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού θα συντροφεύσουν όλους όσους έρθουν στην διαδραστική αυτή εσπερίδα. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εναλλαγή συννεφιάς και ηλιοφάνειας με κάποιες ασθενείς βροχές από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου Χριστίνας Ρήγου. Η θερμοκρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένοα φιλοξένησε την Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 των ροσομπλού, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Ο Θόρσμπι άνο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε τον τίτλο μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού στο "Μελίνα Μερκούρη" με τις πράσινες να γνωρίζουν στην αποθέωση το Σάββατο το βράδ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (28/4) το βράδυ στην Τούμπα ήταν το δέκατο στη φετινή Stoiximan Super League στο οποίο η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμά που πήρε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search