ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Λίγα 24ωρα ακόμα για τις υποψηφιότητες στο Επιμελητήριο Αχαίας

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαίας, που θα διεξαχθούν το τριήμερο 9,10 και 11 Δεκεμβρίου 201, όπως καθιστά ξεκάθαρα στην σχετική της ανακοίνωση η Εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου.

Η ανακοίνωση:

"Οι αιτήσεις υποψηφιότητας κατατίθενται κατά συνδυασμό, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στην Πάτρα (Μιχαλακοπούλου 58) από τον επικεφαλής αυτού, στο πρωτόκολλο της Εκλογικής Επιτροπής το αργότερο μέχρι την 8η Νοεμβρίου 2017 και κατά τις εργάσιμες ώρες, (7:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.).

Ειδικά για την τελευταία ημέρα της προθεσμίας (8/11/2017 ημέρα Τετάρτη) θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι τις 5:00 μ.μ. οπότε θα κλείσει η είσοδος του κτιρίου και δεν θα επιτραπεί η είσοδος για υποβολή υποψηφιότητας σε όποιον προσέλθει στη συνέχεια, ενώ όσοι έχουν ήδη παρουσιαστεί πριν τις 5:00 μ.μ. και ευρίσκονται εντός του κτιρίου θα υποβάλλουν κανονικά τις υποψηφιότητες τους.

Οι υποψηφιότητες που για οποιοδήποτε λόγο κατατίθενται μετά την ανωτέρω ημερομηνία απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες."

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχθηκε την Πέμπτη, 25 Απριλίου, στο Δημαρχείο της, την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» και τιμήθηκε από τον Δήμο Πατρέων σε ειδική εκδήλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη εργασίας στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, πραγματοποίησε την Τετάρτη24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνον
Image
Image

Search