ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάλεσμα για την πορεία του Πολυτεχνείου από το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών

Να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και την πορεία για την 44η επέτειο του λαϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, μαζί με τους Φοιτητικούς Συλλόγους και τα Εργατικά σωματεία την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στις 18:00 στην Πλατεία Γεωργίου, καλεί τις γυναίκες της περιοχής ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ), με την ακόλουθη ανακοίνωσή του:

"Να καταδικάσουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στους ανταγωνισμούς αυτών που για τα συμφέροντά τους αιματοκυλούν τους λαούς.
Την ώρα που η κυβέρνηση διατηρεί, επεκτείνει τις υπάρχουσες και σχεδιάζει νέες βάσεις του ΝΑΤΟ, στον Άραξο, τη Σούδα και την Αλεξανδρούπολη, επιτίθεται στα λαϊκά δικαιώματα, οδηγεί κάθε μέρα και περισσότερο στην εξαθλίωση τη λαϊκή οικογένεια, διαθέτει δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς δίνοντας στην Ελλάδα την πρωτιά ανάμεσα στις ΝΑΤΟϊκές χώρες της Ευρώπης!
Καλούμε τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας να επαγρυπνούν, να μην επιτρέψουν να γίνει η περιοχή μας οπλοστάσιο για επεμβάσεις και επιθέσεις στους λαούς άλλων χωρών.
Η σπίθα που ανάβει τη φωτιά του πολέμου είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους, η δίψα τους για περισσότερα κέρδη. Παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που μας καταδικάζει να ζούμε με ψίχουλα, που αιματοκυλά και ξεριζώνει λαούς,
που αποτελεί μόνιμη απειλή για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ) θα καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Παραρτήματος το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοέμβρη, μαζί με τους Φοιτητικούς Συλλόγους, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, τα σωματεία των εργαζομένων (σημείο συνάντησης η Πλ. Γεωργίου στις 18:00 μ.μ. )
ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσω ανάρτησης του στα social media, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στις χθεσινές καταγγελίες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου. Με σημερινή του α . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εξαιρετικά χαμηλά είναι τα ποσοστά των ψήφων που λαμβάνει ενόψει των ευρωεκλογών η προσκείμενη στην παράταξη Μακρόν λίστα της Βαλερί Αγιέρ στους νέο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search